Descriere

Rucsacul pentru mame cu posibilitatea de atașare la cărucior se caracterizează prin eleganță și atenție la detaliile la modă. Alegeți o soluție perfectă în stil urban! Noua linie de rucsaci de la Babyono este un pas simplu către un viitor luminos.

Acest rucsac multifuncțional a fost conceput pentru mamele active care apreciază produsele de înaltă calitate. Forma practică a rucsacului cu 12 buzunare dedicate vă permite să aranjați comod interiorul.

Poate fi purtat și pe spate sau atașat la un cărucior. O caracteristică importantă a rucsacului este siguranța - datorită buzunarului secret ascuns pe spate, cheile și telefonul nostru nu vor cădea în mâini greșite, iar buzunarul intern cu blocator RFID va preveni furtul datelor noastre digitale de pe cardurile de plată .

Funcția de izolare termică a unuia dintre buzunarele interioare vă permite să mențineți temperatura dorită a alimentelor pentru bebelușul dumneavoastră


Atașarea ușoară la cărucior precum și hamul confortabil vă permit să îl reglați la nevoile actuale și să asigurați un confort ridicat de utilizare. Materialul exterior solid face rucsacul durabil și adaptat la diferite condiții de utilizare. Acest rucsac este perfect pentru o plimbare zilnică, o excursie în familie cu un copil, precum și o excursie turistică. Este prietenul unui părinte care facilitează transportul celor mai necesare articole pentru copil.

Un avantaj suplimentar este un gadget la modă, sub formă de breloc, care decorează partea din față a rucsacului.


CARACTERISTICI:
12 buzunare dedicate, inclusiv un buzunar antifurt cu un blocator RFID, un buzunar termic pentru sticle, un buzunar secret pe spatele rucsacului, buzunare cu acces rapid pentru un telefon sau o suzetă
Curele de umăr reglabile moi și confortabile și mâner scurt
Compartiment principal cu fermoar
Curele laterale detașabile pentru o atașare ușoară la cărucior 
Finisaj de înaltă calitate
Şnur


DATE TEHNICE:
Material: 100% poliester
Dimensiuni: Lățime 35 cm x înălțime 35 cm x adâncime 17 cm.
Greutate: 0,58 kg<

Specificații

RUCSAC MAME 1448

Vă recomandăm