Descriere

Rucsacul pentru mamici SPACE are posibilitatea de a-l atașa la cărucior si se caracterizează prin aspect spectaculos și atenție la detalii. Alegeți o soluție perfectă în stil urban! Noua linie de rucsaci de la Babyono este un pas simplu către un viitor luminos.
Acest rucsac multifuncțional a fost conceput pentru mamele active care apreciază produsele de înaltă calitate. Forma practică a rucsacului cu 10 buzunare dedicate vă permite să aranjați util interiorul. Poate fi purtat și pe spate sau atașat la un cărucior / cărucior. Salteaua de schimb este atașată la buzunarul din față - după desfacerea laturilor buzunarului, devine o masă de schimbare practică, întărită. Poate fi îndepărtat foarte ușor mai târziu, deoarece este atașat la buzunar cu ajutorul Velcro. Un buzunar cu acces rapid, situat pe spatele rucsacului, vă permite să scoateți cu ușurință articole din partea inferioară, fără a fi nevoie să deschideți compartimentul principal.
Funcția de izolare termică a unuia dintre buzunarele interioare vă permite să mențineți temperatura dorită a alimentelor pentru bebelușul dumneavoastră. Atașarea ușoară la cărucior / cărucior, precum și hamul confortabil vă permit să îl reglați la nevoile actuale și să asigurați un confort ridicat de utilizare. Materialul exterior solid și elementele armate garantează stabilitatea. Acestea fac rucsacul durabil și adaptat la diferite condiții de utilizare.
Acest rucsac este perfect pentru o plimbare zilnică precum și pentru o excursie. Este prietenul unui părinte care facilitează transportul celor mai necesare articole pentru copil.


CARACTERISTICI:
10 buzunare dedicate, inclusiv un buzunar izolat termic pentru sticle, un buzunar pentru haine umede, buzunare cu acces rapid pentru telefon sau suzetă
Curele de umăr reglabile moi și confortabile și mâner scurt
Compartimentul principal cu fermoar al rucsacului cu două benzi elastice glisante
Curele laterale cu cleme pentru o fixare ușoară la cărucior 
Structură armată și accesorii de finisare de înaltă calitate
Buzunar cu acces rapid, ușurează scoaterea obiectelor fără deschiderea compartimentului principal
Şnur
Saltea de înfășat atașată la buzunarul frontal cu velcro
Ușor de curățat, deoarece este acoperit cu un strat alunecos impermeabil


Specificații

RUCSAC MAMICI SPACE 1447

Vă recomandăm